Lovet

Har inte bloggar under hela lovet och jag ber om ursäkt hehe. Tänkte berätta snabbt om lovet.

Förra helgen var jag med vänner och hade det jättemysigt.

I måndags och i Tisdags var jag hemma hela dagarna och pluggade och kollade serier.

I onsdags åkte jag in till stan och träffade min fina Frida. Har saknat henne såååå och det var så mysigt att få träffa henne, vi gick runt och kolla kläder och snackade om allt möjligt!! Sedan var vi jättehungriga så vi bestämde oss att äta på GBG's wok. Där var det jättegott och vi fick oss några jättehögljudda skrattattacker..

I torsdag träffade jag Emil, Linnea och Sofia och vi gick hit och "bakade" om man kan kalla det baka haha, vi åt och åt hela kvällen. Har massor av sår och rivmärken från den kvällen. Dem gick vid 12 ungefär jag la mig till sängs strax efter det.

Igår (Fredag) så åkte jag och Linnea in till stan och träffade stani, vi åt jättegod mat och gick runt lite i nordstan, vi pratade om allt mellan himmel och jord, supermysigt. Kollade även om Chicago PD för tredje gången igår haha, så bra serie.

Och idag.... Har jag pluggat, städat och nu vill jag ha mat men det dröjer. Min bror är sjuk så han kom hit förut och vilar just nu. Känns verkligen som att det är söndag idag så det är ju ett plus i kanten hehe