Hälsa Våren.

Linnéa gick precis hem till sig och jag kände för att blogga. Ganska normal dag i skolan tills lunch, då det var Hälsavåren. Vi sjöng lite i parken och sedan gick högstadiet upp mot grusplanen, vi skulle nämligen ha dragkramp haha. Hur löjligt som helst, men det var underhållande att kolla på, vi fick också glass!! Men efter det gick jag och Linnéa hem till mig. Skulle igentligen blogga när jag kom hem, men hon och jag fastnade i min soffa framför våra mobiler och Grey's Anatomy videoklipp... Plus att Linnéa slog i sitt huvud i mitt förnster bord, I died literally! Skrattade så jag börja gråta hahah..
 
Nu skall jag ta tag i lite matte för har Nationellt prov nästa vecka och får hoppas det går bra. Sedan hoppas jag att Louise och Linnéa kan komma med mig och Paria och springa. Ser fram emot det :)
Vi får hoppas att det blir en löprunda senare då.
 
Imorgon är vi lediga och jag skall nog med mina föräldrar till Ullared. Måste köpa några saker där, får se om Linnéa följer med eller om hon är för lat! Men jag ska fixa lite på mitt rum och äta, jag bloggar innan jag går ut senare isåfall, puss!